There are several conditions for a man to be held accountable.
If the woman consulted the man, and yet the situation still escalated, then that man might be a different creature altogether, merely resembling a human.
Furthermore, if the woman reached that decision without consulting him, then the man's guilt would be as light as a feather floating in the sky.
If the woman consulted the man, and yet the situation still escalated,
then that man might be a different creature altogether, merely resembling a human.
Furthermore, if the woman reached that decision without consulting him,
then the man's guilt would be as light as a feather floating in the sky.
首都圏だけで終わりそう
まいろーそんの方がしっくりくる
ローソン1号店は大阪なんだし
発症の地大阪に進出してくれ
外れるとあんまり人住んでないんかね
24時間ドラッグストアもあるしな、コンビニはもういいかな
開いてますあなたのローソンどころの話じゃねぇ
ファミマも少なくてセブンは多い
ミニストップがしぶとく生き残っているが多分まいばすけっとに転換されそう
地域の複数チェーンで値段談合してたりするからな
こういうとこどんどん狙ってけ
この会社の経営陣ってバカしかいないのかな
かつては新浪とかいう超ド級のバカが社長やってたわけだが
ローソンを巨大企業に作り上げた新浪をバカ呼ばわりできるって
ユニクロの社長くらいやけど柳井さんですかw
じゃなきゃお前が超弩級のバカなんだろ
ちと転換が遅過ぎだわな
10年前にやっておくべき
100円ローソンの商品より
さらにクオリティーの低い
商品の充実とか恐ろしいわ💥
もう普通のローソンも
100円ローソンも
ナチュラルローソンも必要
ない‼️
ディスカウントスーパー
ドラッグストア
スーパーマーケットが有れば
ファミマ、セブンだけで十分
このバカ、ついこないだ変なサプリで警察のお世話になってただろ
それともお前、新浪のホモセフレか何かか?
要らんやろまた過当競争ですか
それこそコンビニにちょい足ししたぐらいの移動距離でそれらの店舗に出会えるからな
千葉県のことかなぁw
発症ワロタ
確かに、まいばすの蔓延ってる首都圏より江坂の方が芽がありそうな気がするがな
よく利用してた近所の閉めちゃって困っただからチャリで10分かけて他の店行ってる