Komikė Yuriyan Retriever (33) rugsėjo 22 d. pasirodė kaip svečias TBS radijo laidoje „Bakushou Mondai no Nichiyou Sunday“ (sekmadieniais nuo 13 val.), kurioje ji prisiminė savo vaidmenį Netflix dramoje „Gokuaku Jokou“.
Ji prisiminė, kad filmavimo metu, 2022 m. spalį, buvo sužeidusi nugarą ir galvą bei buvo paguldyta į ligoninę. Yuriyan juokdamasi sakė: „Nors jie paklojo kilimėlius ir man teko kristi, per tikrąjį filmavimą tiesiog klaidžiojau.“
„Kartą nuėjau į ligoninę ir man pasakė, kad turėčiau pailsėti, todėl ir padariau. Tačiau straipsniai apie tai buvo parašyti labai perdėtai. Kai perskaičiau straipsnį pavadinimu „Yuriyan negali net į tualetą nueiti viena“, tuo metu ramiai vaikščiojau po parduotuvę. Galvojau: „Kas čia per straipsnis?“ ir juokiausi,“ prisiminė komikė, sukeldama juoko bangą.
人生でもっともお金がかかるといわれる教育費、住宅費、老後資金の三大支出。現役時代に子どもの教育費と住宅ローンの返済に追われ、老後資金準備をあと回しにしてきたという人は少なくないでしょう。そのようななか、退職金を元金に「老後資金を増やしたい」と初めての投資にチャレンジするシニアがいます。本記事では、資産コンサルティング会社の代表を務める堀江智生氏が、カネダさん(仮名)の事例とともに新NISAに潜む落とし穴と、シニア投資で失敗した場合のリカバリー方法を解説していきます。
年越せないね
働けなくなったあとの老後人生とか考えたくない
これってウォーリーの法則ですよね
60過ぎて収入がないのに大金突っ込むとか無謀すぎるわ。
免許取り立てでスポーツカー乗るようなもん。
消費してる場合じゃないよ
弱者すぎでしょ、、、
5年位前に買っておけば倍くらいになってたんだよな
これ投資じゃなくて投機やん
Ji prisiminė, kad filmavimo metu, 2022 m. spalį, buvo sužeidusi nugarą ir galvą bei buvo paguldyta į ligoninę. Yuriyan juokdamasi sakė: „Nors jie paklojo kilimėlius ir man teko kristi, per tikrąjį filmavimą tiesiog klaidžiojau.“
„Kartą nuėjau į ligoninę ir man pasakė, kad turėčiau pailsėti, todėl ir padariau. Tačiau straipsniai apie tai buvo parašyti labai perdėtai. Kai perskaičiau straipsnį pavadinimu „Yuriyan negali net į tualetą nueiti viena“, tuo metu ramiai vaikščiojau po parduotuvę. Galvojau: „Kas čia per straipsnis?“ ir juokiausi,“ prisiminė komikė, sukeldama juoko bangą.
まだ始まったばっかりなのに5年も経っててワロタ
こんな作文載せるTHEGOLD ONLINEってのは恥ずかしくないのかな
でも皆が消費しなけりゃ銭を儲ける事はできないというね
もう詰んでね?
もう金が無い分の穴埋めが頑強な肉体と聡明な脳みそと小型ダーチャで埋めるしかねえ
そう仕向けたのは自民党だぜ?
昭和の時代は老後は年金で余裕で暮らせて安泰だった
ところが自民はその年金に目をつけて年金以外に使えるようして年金は目減りしていった
結果国民に老後に対する不安が募り消費も滞った